5 טרנדים לא רגילים של אפייה שסוחפים את ארה"ב

אם אתם רוצים להיות בטופ של משחק המסעדות, אתם צריכים לספק משהו לא שגרתי, במיוחד כשמדובר בסיום הארוחה – קינוח. מחצית מכל השפים האמריקאים נהנים מאפייה ומשתמשים בקביעות בעוגות, במיוחד כחלק מהקינוחים שלהם. כמה מהטרנדים הבלתי שגרתיים בתחום האפייה השנה יכולים להבדיל אתכם מהקהל ובאמת לעודד את הסועדים שלכם לחזור אליכם שוב ושוב.

 

שימוש בקמח חרקים

קמח חרקים, העשוי בדרך כלל מצרצרים, עשיר בחלבון וטעים מאוד. יש לו טעם אגוזי מעט שמחמיא לפירות בצורה נהדרת, בעיקר זני חורף כמו תפוחים, אגסים ושזיפים. הקמח נוצר על ידי צלייה יבשה של הצרצרים ואז טחינתם, בדיוק כמו שהייתם עושים עם כל קמח אחר. הוא גם משתלב היטב עם שוקולד מריר, מה שהופך אותו למרכיב חלומי עבור שף פרטי עד הבית. שף אמריקאי מוביל, "שף הסיו" שון שרמן, הוא מעריץ גדול ופיתח מספר מתכוני צרצרים עבור ספר הבישול החדש שלו.

 

סירופ ליבנה כסוף

סירופ ליבנה כסוף מיוצר באותו אופן כמו סירופ מייפל – על ידי מיצוי נוזלים מהעץ וצמצומם לסירופ צמיגי וצלול. המיצוי נעשה בתחילת האביב והוא חלום עבור כל השפים היצירתיים. שלא כמו סירופ מייפל, הוא אינו מתוק מאוד. יש לו טעם טרי שעובד היטב עם פירות יער. אפשר לטפטף אותו ישירות מעל קינוח, או אפילו לאפות איתו עוגות כדי לתת מתיקות טבעית ויוצאת דופן.

 

הכנת מרנגים על כיריים

שפים מקצועיים רבים נוטשים את העבודה עם התנור לחלוטין כשמדובר בהכנת מרנגים איטלקיים, ובמקום זאת מבשלים ישירות על להבות תנורי גז. שיטה זו מאפשרת לכם לכוון ישירות לחום ומעניקה קירמול נהדר. זו גם שיטה טובה לבישול ירקות כמו פלפלים, קישואים וחצילים, אם אתם משלבים אותם בעוגות. זה עוזר להשחיר את הקליפות במהירות כך שניתן להסיר אותן בקלות.

 

עוגות גולמיות

עוגות גולמיות סוחפות את המדינה מכיוון שהן קלות ליצירה כגרסאות טבעוניות, ללא חלב או ללא גלוטן. שף קונדיטורית שעברה הכשרה קלאסית, איימי לוין, היא שגרירה גדולה של עוגות טבעוניות, גולמיות. ניתן להכין את העוגה עצמה משילוב של מרכיבים שכוללים שמן קוקוס, אבקת מאצ'ה, אגוזים, כוסמת, פרחי פירות ואפילו פחם. עוגה גולמית עם פירות יער טריים היא קינוח יוצא דופן שיפתיע וישמח את הסועדים שלכם.

 

טעמים בוטניים

שפים מבשלים עם טעמים צמחיים יוצאי דופן כמו לבנדר מזה זמן רב, אך השנה הטעמים הבוטניים נעשו טרנדיים מאוד לאפייה. חשבו על סוג הטעמים שישתלב היטב בכוס ג'ין מדליקה בקיץ. ערער, ​​רוזמרין, בזיליקום, אורן – כולם עובדים היטב. טעמים אלה כשהם משולבים בעוגה לחה להפליא, או משולבים בקרם, ציפוי או גלידה הם טעימים להפליא.

 

שימוש בטכניקות אפייה וטעמים חריגים במטבח שלכם יעזור להבדיל אתכם משפים אחרים. תוכלו להגיש עוגות וקינוחים יצירתיים וטעימים במיוחד שירשימו מאוד את הסועדים שלכם.

דילוג לתוכן